Skip to content Skip to footer

het team achter fotografie in Zeeland

Kristian de Winter | redacteur & fotograaf

Hi , superleuk dat je onze website bezoekt en dat je meer te weten wilt komen over ons team. Ik ben Kristian de Winter en ik fotograaf/redacteur voor deze website! Dit doe ik samen met mijn vader Henk. Sinds het bestaan van deze website, verbinden wij de regio Zeeland en fotografie met elkaar. Dit is best wel een ambitieus idee, maar wij doen dit met super veel plezier. Want wat is nou mooier dan dicht bij de Zeeuws kust te wonen en zo ook in een stad zoals Goes of Middelburg te zijn.

Henk de Winter | redacteur & fotograaf

Henk werd geboren in het jaar 1961 in het dorp Kwadendamme in de Zak van Zuid-Beveland. In de jaren is zijn passie voor fotografie echter gegroeid. Daarom heeft hij samen met zijn zoon Kristian deze website opgezet. Henk heeft oog voor het vastleggen van het landschap op de gevoelige plaat.

De naam fotografie in Zeeland

De naam Fotografie in Zeeland is natuurlijk niet zomaar gekozen. Wij zijn trots op onze provincie en dat willen wij ook graag laten zien, met onze foto’s, maar ook met de foto’s van onze duizend volgers op onze social media. Daarom hebben wij naast deze website ook de #fotografieinZeeland in het leven geroepen. Tag jouw #fotografieinzeeland moment en laat zien hoe trots jij bent op onze provincie!!

De  provincie Zeeland i bestaat natuurlijk niet alleen maar uit kust. Er zijn ook mooie steden zoals de hoofdstad Middelburg, de steden Goes, Zierikzee, Tholen, Vlissingen, Hulst & Terneuzen. Maar er zijn ook mooie dorpen te vinden op de Bevelanden en in Zeeuws-Vlaanderen. Daarnaast is  er altijd wel iets te beleven in Zeeland. Van wandelen en fietsen in de natuurgebieden in onze provincie tot aan evenementen.

Gewonnen bij...

Expositie bij...

PIXZeeland

Publicaties bij...

PIXZeeland
Landschapspark Borsele
Zoom.nl
Digifoto Magazine

Genomineerd bij...

Fan van Zeeland | VVV Zeeland