Skip to content Skip to footer

Wie zijn toch de mensen die fotografie in Zeeland maken? Dat ontdek je hier!

Henk

Welkom op onze website. Henk schrijft veel voor onze website. Zo is de Zeeland & Zo Special Bijzondere boerderijen op Walcheren van zijn hand. Daarnaast maakt hij ook foto's, want daar draait het om op deze website. Fotografie en het vastleggen op de gevoelige plaat. Nogmaals welkom en veel lees en kijkplezier.

Kristian

Kristian is een creatieveling, en is een Zeeuw in 'hart en nieren'. Daarom heeft hij deze website samen met zijn vader Henk opgezet. Fotografie zit in ons bloed, en Zeeland in ons hart. Leuk dat je op onze website kijkt 🤗. Op de website staan naast natuurlijk foto's ook inspirerende blogs voor je klaar. Groetjes Kristian

De naam fotografie in Zeeland

De naam fotografie in Zeeland is natuurlijk niet zomaar gekozen. Wij zijn trots op onze provincie en dat willen wij ook graag laten zien, met onze foto’s, maar ook met de foto’s van onze duizenden volgers op de socials. Daarom hebben wij naast deze website ook de #fotografieinzeeland in het leven geroepen.Tag je foto met deze hastag op Facebook, Twitter of Instagram en misschien wordt jouw foto wel uitgelicht de socials van Fotografie in Zeeland.

In de provincie Zeeland is natuurlijk niet alleen maar kust te vinden. Maar er zijn ook mooie steden zoals de hoofdstad Middelburg en de centrumstad Goes. Er is altijd wel iets te beleven in Zeeland. Naast de eerder genoemde dingen, zijn er ook evenementen zoals sporen naar het verleden en Open Monumentendag. We zijn trots op Zeeland en dat willen wij met deze website graag laten zien. 

Gewonnen

1ste | Juryprijs Foto van de Maand Natuurmonumenten
1 v/d 4 Expositie PIXZeeland
1 v/d 15 fotowedstijd Architectuur in Zeeland
1ste | Culturele raad Borsele fotowedstrijd

-> Nominatie

1 v/d laatste 12 Fan Van Zeeland fotowedstrijd (PZC)

Publicaties

Foto in Zoom.nl Magazine 2020

Foto in jaarkalender 2019 PIXZeeland