Skip to content Skip to footer

Ons Team

Ontstaan uit passie voor fotografie en het Zeeuwse

Kristian | Founder & Owner

Kristian de Winter, 1998, Kwadendamme (Provincie Zeeland, Nederland)
is samen met zijn vader Henk de oprichter & eigenaar van Fotografie in Zeeland. Daarnaast is Kristian het “creatieve brein” van deze website. Zo ontwierp hij de huisstijl, de vormgeving & bedacht hij de naam Fotografie in Zeeland. De kenmerkende lijnen, zijn voor Kristian bepalend in zijn foto’s.

Henk | Founder & Owner

Henk de Winter, 1961, Kwadendamme (Provincie Zeeland, Nederland)
is samen met zijn zoon Kristian de oprichter & eigenaar van Fotografie in Zeeland. Henk is het “innovatieve brein” van deze website. Zo zoekt hij naar de beste plaatsen om te fotograferen. Henk vindt vooral de lijnen, zonsopkomsten en zonsondergangen & wolken kenmerkend voor zijn foto’s. Henk Schrijft daarnaast artikelen voor onze speciale pagina Zeeland & Zo!Zeeland ontdek je hier sinds 2017

Fotografie in zeeland ontdek je hier! Op deze website en de socials. Wij fotograferen niet alleen de provincie maar bloggen ook over bijvoorbeeld het agrarische gebied & de stedelijke omgeving. Fotografieinzeeland.nl is opgericht in september 2017 & medio 2 jaar later één van de gevestigde online platformen van Zeeland!