Redactie

Ons Team

Webmaster/ Founder / Owner/ Photographer | Kristian de Winter 

Kristian de Winter, is samen met zijn vader Henk de oprichter en eigenaar van fotografieinzeeland.nl . Hij vormt tevens samen met zijn vader de redactie van fotografieinzeeland.nl. Kristian is het creatieve brein achter deze website, de bedenker van de naam fotografieinzeeland.nl en ontwierp de huisstijl. Hij is geboren & getogen in het dorp Kwadendamme, en is op zijn 11e naar ‘s-Gravenpolder verhuist. De omgeving Zuid-Beveland is zijn ”werkterrein”. ”Ik vind het vooral interessant om de lijnen in de foto te benadrukken’ .

Ik vind het vooral interessant om de lijnen in de foto te benadrukken” Kristian de Winter

     

Founder/ Owner/ Writer/ Photographer | Henk de Winter

Henk de Winter, is samen met Kristian de oprichter en eigenaar van fotografieinzeeland.nl, en schrijft artikelen voor deze website, zoals de serie bijzondere boerderijen op Walcheren. Hij is geboren in Kwadendamme en de omgeving Walcheren is zijn ”werkterrein”. 

“Ik vindt het vooral interessant om de kleuren en het lijnenspel in de foto te benadrukken”

Henk de Winter

 


Gewonnen Prijzen

Het team van fotografieinzeeland.nl heeft de volgende prijzen gewonnen, in haar bestaan. In de onderstaande tekst ziet u een overzicht van de nominaties en de gewonnen prijzen!

Kristian de Winter

één van de twaalf finalisten van de PZC/ Fan van Zeeland fotowedstrijd 2018 – in de krant

Foto van de maand – Natuurmonumenten – Juryprijs – januari 2019

Eén van de twaalf foto’s in de PIXZ Zeeland kalender 2019 – publieksprijs

Eén van de vier uitgekozen foto’s voor in het RFS kantorencentrum Goes – fotowedstrijd PIXZ Zeeland – Juryprijs


Het ontstaan

Zeeland op z’n mooist is fotografieinzeeland.nl, het online kanaal van de enthousiaste Zeeuwse fotografen Henk & Kristian de Winter. De geboren en getogen Zeeuwse vader en zoon fotograferen Zeeland, maar schrijven er ook over, door middel van artikelen over bijvoorbeeld het agrarische gebied, maar ook over de stedelijke omgeving. fotografieinzeeland.nl is opgericht in september 2017 en is één jaar later, één van de gevestigde online kanalen die Zeeland op z’n mooist laten zien. Wij zijn erg actief op dit gebied en posten regelmatig artikelen op onze website en foto’s op onze socials (Instagram, Facebook etc.) Wij laten ook foto’s van andere Zeeuwen en instagrammers uitlichten op onze instagram pagina door middel van #fotografieinzeeland. Tag ons en misschien wordt jouw foto wel uitgelicht door ons op één van de grotere instagram pagina’s van Zeeland!

Benelux Photos: de mooiste foto’s uit België, Nederland en Luxemburg

Fotografieinzeeland.nl heeft ook een tweede multimedia kanaal, namelijk Benelux photos, een aanvulling voor Fotografie uit België, Nederland & Luxemburg.  

error: Foto kopen? Neem contact op!