Zo nu en dan post ik een foto op de website zoom.nl . Bij deze foto probeer ik meestal een verhaaltje erbij te zetten. Nu leek het mij een leuk idee om dit verhaaltje ook op onze website te publiceren. Dus bij deze het verhaaltje van de foto van deze week: de hoogte in…

Met deze foto neem ik jullie mee naar de stad waar ik werk: de Zeeuwse stad Goes. 

In Goes zijn drie oude flats te vinden, met rechts op de foto de flat weidezicht.  Het bijzondere aan deze flats is dat deze heuse kunstwerken zijn. Op de zijkanten van de flats zijn namelijk Murals geschilderd. Murals zin muurschildering gemaakt door uiteenlopende kunstenaars. 

Op de flat op de foto is een Mural van het gezicht van een man geschilderd door kunstenaar Hendrik Beikirch. Verdere achtergrond informatie laat ik op dit moment ongemoeid. 

Op de dag van de foto was het vrij zonnig met heel wat stapelwolken. De zon stond in de rug op het moment van de opname. Dit was gunstig in verband met de lange sluitertijd die ik wilde creëren. 

De foto heb ik gemaakt met een Samyang 24 mm Tilt/shift objectief in combinatie met een Canon 6D mark 2.  Op het objectief heb ik een 10 stops grijsfilter gemonteerd van Nisi. Dit haalde de laatste rimpelingen uit het water. 

Al met al vind ik dit een geslaagde foto.

Zuid-Beveland

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.